Stages

Zoek je een stage bij een groot en succesvol bedrijf dat jou écht laat meedraaien en waar jij veel kunt leren? Waar jij het verschil mag maken voor je winkel én de klanten? En waar je samenwerkt met fijne en professionele collega’s? Vind dan je stageplek bij Kruidvat!

Bij Kruidvat vinden we praktijkervaring heel belangrijk. Kortom: de handen uit de mouwen steken, leren door te doen en na afloop de successen vieren met je team. Zo leer je de fijne kneepjes van het retailvak. En natuurlijk bieden we je daarbij de juiste ondersteuning. Jouw Filiaalmanager begeleidt je niet alleen op de winkelvloer, maar ook met je schoolopdrachten.

Stage

Wij bieden stageplekken op alle niveaus. Er is altijd wel een stagemogelijkheid bij een van onze winkels bij jou in de buurt. En bevalt de stage jou en doe je je werk goed? Dan kun je daarnaast gelijk aan de slag als jobstudent in de weekends, op vrije dagen of tijdens vakanties. Een studentenjob met volop mogelijkheden om door te groeien en te leren.

 

Werk bij Kruidvat aan je toekomst

Leren en werken, dat is écht Kruidvat! Wij geloven namelijk dat je ‘leert door te doen’ en ‘doet door te leren’. Daarom bieden we jou een prettige en leerzame stageplek, waarbij je ook nog eens de mogelijkheid hebt om door te groeien bij de meest succesvolle health & beauty-keten van Nederland en België! Meld je aan voor een stage en bekijk je loopbaanmogelijkheden bij Kruidvat.

Bekijk de stage vacatures