Studentenjobs

Wat extra geld verdienen naast je school of studie? Mooi meegenomen, toch? En dan ook nog eens in een afwisselende studentenjob, waar jij met jouw inzet het verschil maakt. Waarin je volop samenwerkt in een fijn team. En waarbij je trots mag zijn op jezelf, elke werkdag weer. Maakt dit je enthousiast? Kom dan werken bij Kruidvat!

Kruidvat houdt van initiatiefnemers die leergierig zijn en die samen met collega’s hun winkel tot een succes willen maken. Ben je beschikbaar in de avonduren, weekenden of vakanties en voor een aantal dagen per week? Dan hebben we altijd wel een plek voor je bij een Kruidvatwinkel bij jou in de buurt. Relevante ervaring is mooi meegenomen, maar niet per se noodzakelijk. Voor ons telt vooral jouw inzet, leergierigheid en teamspirit.

Onze studentenjobs

Je kunt bij ons aan de slag als Verkoopmedewerker. Voor alle studentenjobs geldt wel dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn.

Bij Kruidvat draai je volledig mee, zorg jij ervoor dat de winkel er tiptop uitziet en help je klanten. En wil je verder groeien? Kruidvat heeft altijd plek voor jouw ambities. Wie weet maak jij van je studentenjob je loopbaan!

Wat we jou bieden

Voor harde werkers met teamspirit hebben wij natuurlijk een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en uitstekende doorgroeimogelijkheden! Lees meer over werken bij Kruidvat.

Werk bij Kruidvat aan je toekomst

Groeien en je succes vieren, dat doe je samen! Daarom vinden wij jouw loopbaan belangrijk en zorgen we ervoor dat je mee kunt groeien. Door jou bijvoorbeeld praktijkgerichte opleidingen aan te bieden via onze A.S. Watson Academy. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die leergierig zijn en van aanpakken weten. Met 240 winkels in heel België hebben we altijd wel een studentenjob voor je bij een Kruidvatwinkel in jouw buurt.

Bekijk de studentenjob vacatures