Werken bij een Top Employer

Werken bij een Top Employer

Succes, dat bouw je samen! Daarom werken wij net zo hard aan jouw carrière als aan onze eigen winkelformules. Bij A.S. Watson Benelux krijg je volop de kans om met ons mee te groeien. Kortom, we halen je niet alleen binnen, we bieden je ook de mogelijkheid om te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt. En dat wordt herkend en erkend in de markt. Ons HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen. Dit jaar zijn wij wederom uitgeroepen tot Top Employer. Een resultaat waar we trots op zijn.

Wat is een Top Employer?

Het Top Employers Instituut reikt elk jaar een exclusieve status uit aan werkgevers met een bovengemiddeld goed personeelsbeleid. Bij de beoordeling wordt gekeken naar tien onderdelen, waaronder talentontwikkeling, opleidingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden. Deze certificering laat zien dat we dit op een juiste manier doen. En met de inzichten die voortkomen uit de beoordeling blijven we ons HR-beleid continu verder ontwikkelen en verbeteren.

Ook werken bij een Top Employer?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Dus wil jij ook werken voor een Top Employer? Bekijk dan direct onze actuele vacatures! 

Onze vacatures