Over Kruidvat

Werken bij Kruidvat

Werken bij Kruidvat betekent onderdeel worden bij de marktleider in de health- & beautymarkt in België. Even naar Kruidvat gaan is voor veel mensen een dagelijkse gewoonte, maar een Kruidvatwinkel draaiende houden is allesbehalve gewoon. Achter de schermen wordt er in goed op elkaar ingespeelde teams hard gewerkt én gelachen. Werken bij Kruidvat is daarom alleen weggelegd voor mensen die lef tonen, van samenwerken houden en altijd voor goud gaan.

Kruidvat heeft al meer dan 280 filialen verspreid over het land, maar we blijven groeien. En we willen graag dat jij meegroeit. Naast een goed salaris kun je rekenen op een afwisselende baan, leuke collega’s en volop doorgroei- en doorleermogelijkheden. Zo kun je bij Kruidvat, afhankelijk van je functie, verschillende vakinhoudelijke opleidingen en cursussen volgen.

Werken op ons kantoor in Antwerpen?

Een job op het kantoor van Kruidvat België in Antwerpen? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s die met lef, plezier en passie voor ondernemen ons team versterken. A.S. Watson is meer dan alleen health & beauty. Je wordt deel van een wereldwijd erkende organisatie met de missie om een glimlach op de mond van onze klanten te toveren.

 

Werken op ons kantoor in Antwerpen?