Carrière in winkel Management

Bekijk de vacatures

Werken als (assistent) filiaalmanager bij Kruidvat

Ben jij een kei in het motiveren en aansturen van een team? Houd je ervan om jouw winkel tot een succes te maken? Wil jij met jouw kwaliteiten en ervaring graag aan de slag bij de meest succesvolle health & beauty-keten van België en Nederland? Waarbij je ook nog eens alle ruimte krijgt om door te groeien? Geef dan je loopbaan een succesvol vervolg en word (assistent) filiaalmanager bij Kruidvat!

Bij Kruidvat manage je je winkel niet vanachter je bureau of onzichtbaar vanachter de schermen. Integendeel, als (assistent) filiaalmanager bij Kruidvat draai je als meewerkend teamleader volop mee op de winkelvloer. Je coacht je team naar de gewenste resultaten – en verder! Want je weet als geen ander dat het succes van je winkel een optelsom is van teamwork en je medewerkers goed begeleiden en opleiden. Ook vergeet je daarbij niet dat successen gevierd mogen worden. Je hebt daarnaast oog voor commerciële kansen en voor je eigen loopbaan. Komt dat even goed uit, want Kruidvat biedt je volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière. Op onze eigen A.S. Watson Academy kun je praktijkgerichte opleidingen en trainingen volgen. En natuurlijk bieden we je een uitstekende begeleiding.

Kruidvat is geen merk, maar een mentaliteit: hard werken, presteren en samen het succes vieren.

Opleiding & ontwikkeling

Kruidvat bied je volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière. Op onze eigen A.S. Watson Academy kun je praktijkgerichte opleidingen en trainingen volgen. En natuurlijk bieden we je een uitstekende begeleiding. Zo kun je altijd rekenen op je districtmanager en collega’s van het hoofdkantoor en logistiek centrum. Toe aan een nieuwe stap? Dan kun je misschien wel doorgroeien naar de functie van ervaren (opleidings)filiaalmanager of districtmanager. Mogelijkheden genoeg bij Kruidvat!

Onze vacatures