Start je Studentenjob

Bekijk de vacatures

Werken als jobstudent

Wat extra geld verdienen naast je school of studie? Mooi meegenomen, toch? En dan ook nog eens in een afwisselende studentenjob, waar jij met jouw inzet het verschil maakt. Waar je volop samenwerkt in een fijn team. En waarbij je trots mag zijn op jezelf, elke werkdag weer. Maakt dit je enthousiast? Kom dan werken bij Kruidvat!

Kruidvat houdt van initiatiefnemers die leergierig zijn en die samen met collega’s hun winkel tot een succes willen maken. Ben je beschikbaar in de avonduren, weekenden of vakanties en voor een aantal dagen per week? Dan hebben we altijd wel een plek voor je bij een Kruidvatwinkel bij jou in de buurt. Relevante ervaring is mooi meegenomen, maar niet per se noodzakelijk. Voor ons telt vooral jouw inzet, leergierigheid, lef en teamspirit.

Het leukste aan mijn werk vind ik het team. Het is altijd gezellig en we staan voor elkaar klaar als het nodig is.

Je kunt bij ons aan de slag als verkoopmedewerker. Voor alle studentenjobs geldt wel dat je 15 jaar of ouder bent én reeds de eerste twee studiejaren van je middelbaar onderwijs hebt afgerond.

Bij Kruidvat draai je volledig mee, zorg jij ervoor dat de winkel er tiptop uitziet en help je klanten. En wil je verder groeien? Kruidvat heeft altijd plek voor jouw ambities. Wie weet maak jij van je studentenjob je loopbaan! #lef

Waar wacht je nog op? Kom werken bij team Kruidvat!

Bij Kruidvat ben je als jobstudent 100% onderdeel van het team. Je denkt mee en mag al snel veel verschillende dingen doen. En wil je verder groeien? Dan is er altijd plek voor jouw ambities, bijvoorbeeld de functie van verkoopmedewerker.

Onze vacatures